чорбуљак

08 ÐÐ, 2006

Секси чорбуљак

Секси — Аутор geravodeli @ 03:00
Шта је секси у чорбуљку?

- Секси бели лук
- Секси црни лук
- Секси прази лик
- Секси карфиол
- Секси броколи
- Секси паприка
- Секси купус

Све то ситно или уздужно исексцкати и ставити да се динста, пожељно на неком лубриканту, тј уљу. То тако мешати и мешати повремено једно 10 минута, као да мешате куковима да не би секси поврћу загор(ч)али житов. Чим поврће омлитави, спремно је за разраду.
Разрада се састоји из кувања млитавог поврћа у води са повртном коцком. Од жеље и могућности и количине млитавог поврћа зависи колико воде и коцки иде у већу шерпу. Када се секси млитаво поврће сјединило са водом из повеће шерпе, онда креће закључак који у ствари машта онога ко меша. Ако је машта развијена, онда ће у шерпу ући и бибер и турмерик и соја сос и власац и мајчина душица и бели лук у праху и першун и целер. Ако "мешанац" није склон маштарањима, онда се може задовољити и са вегетом. Када је све то спремно, ставите на страну, поклопите да се не охлади и зовете жртву која ће све то да посрче. Може да стоји 2 дана без да се укисели. Кад се укисели, а ви је баците и правите нову. Или промените количину млитавог поврћа... или промените врсту поврћа... или једноставно следећи пут скувајте секси чорбицу из кесице :).

Коментари

  1. жено? а ди је секси кромпир? (о:

    Аутор Мајче — 08 ÐÐ 2006, 15:07

  2. divno

    Аутор Besplatne čestitke i sms poruke — 10 ÐÐ 2014, 01:51


Додај коментар

Додај коментар





Запамти ме

Powered by blog.rs